Reviews om trots op te zijn

Het klinkt een beetje gek ‘reviews om trots op te zijn’, want eigenlijk ben ik het die trots is op haar deelnemers. Toch weet ik hoe fijn het is om ervaringen te lezen van mensen die je voor zijn gegaan. Zo krijg jij een beeld van wat je kan verwachten.

Neem ze rustig door. Heb ik ook gedaan. Naast mooie feedback op mijn online academie en praktijklessen kreeg ik ook een glimlach op mijn gezicht toen ik reacties las over mijn enthousiasme en deskundigheid.

‘Nodig voor mijn baan in de kinderopvang

“Afgelopen maand mijn ehbo voor kinderen gehaald dankzij studio ehbo! Voor mijn nieuwe baan in de kinderopvang moest ik mijn diploma behalen.

Via mijn werkgever is studio ehbo op locatie langsgekomen en heb ik samen met een collega een praktijk dag en examen gehad. De instructrice kon alles goed uitleggen en voordoen.

Het online gedeelte wat we vooraf aan de praktijkdag moesten doornemen was helder en duidelijk uitgelegd. Het was een erg prettige cursus.

Zeker een aanrader!”

Annet van de Glind

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

‘Wij verwachten ons eerste kind

“Onwijs waardevolle “KINDER EHBO” training gevolgd bij Studio EHBO. Professioneel bedrijf met een kundige trainster!

Je krijgt ook toegang tot een online leermodule waar je alle thema’s overzichtelijk en behapbaar kunt doornemen afgewisseld met korte filmpjes en uitleg. Voelt hierdoor erg interactief waardoor het niet als droge saaie lesstof overkomt maar ook echt blijft hangen.

Wij verwachten ons eerste kind en wilden goed voorbereid zijn. Dat is gelukt. We kijken al uit naar de herhalingscursus volgend jaar. Wij komen hier zeker terug.”

R. Karstens

Aanstaande vader

‘Stiekem toch een must voor iedereen’

Gisteravond een hele leerzame kinder ehbo training gehad bij Paula. Ze had zeer goed rekening gehouden met de corona-regels. Zo hadden we allemaal een eigen pop om mee te oefenen en met z’n 3en goed de persoonlijke aandacht en ruimte om alle vragen te stellen.

Thuis eerst een online training gehad en daarna bij Paula goed kunnen oefenen. Ik voel me nu al een stuk zekerder om te handelen op het moment dit nodig mocht zijn. Kortom een aanrader en stiekem toch ook wel een must voor iedereen!  

Annemarie van Bentum

Moeder van een zoon (12 jaar) en dochter (6 jaar)

‘Alles tot in de puntjes voorbereid’

“Wat is er makkelijker dan online EHBO lessen volgen?

Paula heeft alles tot in de puntjes voorbereid, ze weet waar ze het over heeft, is secuur en ten allen tijde bereikbaar bij vragen.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Paula. Haar website is overzichtelijk en duidelijk.

Je kunt hier ook kiezen voor praktijklessen; groot voordeel is dat het lessen met kleine groepen zijn, waarbij de nadruk op kwaliteit ligt!”

Willemieke Bouwer

Moeder van drie kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar

‘In je eigen tijd de voorbereidingen doen’

“Jarenlang heb je het erover: ‘Wellicht is het verstandig om een EHBO-cursus te doen’. Met de komst van onze zoon moest het dan echt gaan gebeuren.

Studio EHBO heeft hiervoor een mooie cursus waarbij een groot deel zelfstudie is. Dit betekent dat je in eigen tijd de nodige voorbereidingen kan doen door het bestuderen van hoofdstukken en bekijken van filmpjes ter verduidelijking.

Bij het praktijkexamen kwam alles bijeen en werden we gevraagd om aan te tonen wat je in bepaalde situaties moet doen. De vele hulpmiddelen die Studio EHBO heeft, maakt dat het net ‘echt’ is. Bijzonder leerzaam en een dikke aanrader voor elke ouder.”

Rob Schipper

Vader van een zoon van 1 jaar

‘Ondanks drukke leven, goed te doen’

“De online cursus van kinder ehbo is heel makkelijk te volgen via de online lessen die er aangeboden worden. Ik dacht ‘Oh jee, waar begin ik aan naast mijn drukke leven als moeder, parttimer en met mijn huishouden.

Maar het viel me allemaal enorm mee. Het is zeker erg leerzaam. Het voordeel is ook dat je de les bij Paula in de praktijk zo kleinschalig hebt en daardoor alle aandacht krijgt als je iets niet snapt. Bij vragen tijdens de online lessen kun je goed bij haar terecht en deze worden snel beantwoord.

Kortom echt een aanrader!!”

Bianca van der Niet

Moeder van drie kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar

‘Een mooie aanvulling op ‘grote mensen’ EHBO’

“Hoewel ik mijn ‘grote mensen’ EHBO al op zak heb, was kinder EHBO een hele mooie aanvulling. Tijdens mijn werk heb ik veel met kinderen te maken en dat was dan ook de reden om mijn EHBO uit te breiden bij Studio EHBO.

Ik ben gestart met een thuisstudie die goed in elkaar zit, de teksten zijn prettig leesbaar en ook staan er voorbeelden in vanuit de praktijk. Dit is prettig om het e.e.a. voor je te kunnen zien en dan merk je maar weer dat een ongelukje in een klein hoekje zit.

Na de thuisstudie was het tijd om de praktijkles te volgen. We hebben verschillende handelingen geoefend, vragen kunnen stellen, kennis vergroot en ontzettend gelachen!

Het enthousiasme dat Paula heeft, brengt ze goed over waardoor je zin heb om aan de slag te gaan! Mocht je nog twijfelen? Stuur Paula dan zeker een berichtje en word ook een kinder EHBO superheld! Zo ben je, mocht er iets gebeuren, zekerder van je zaak en kan je reageren als jouw/een kind hulp nodig heeft.”

Dorien Barten

Activiteitenbegeleider bij Be Active Gemeente Barneveld

‘Ik wil zelf de touwtjes in handen hebben’

“Al enige jaren ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Zo nu en dan gebeuren er wel eens ongelukjes, want ja die zitten in een klein hoekje. Van bulten, bloedneuzen, blauwe plekken en schaafwonden tot wat grotere ongelukken als gat in het hoofd of tand door de lip. In de laatste gevallen was ik wel eens licht in paniek en haastte ik me naar de collega met ehbo of bhv.

Nu ik ook zelf een kleintje heb, is het toch wel heel fijn dat ik zelf de touwtjes in handen kan nemen en weet hoe te handelen in “noodgevallen”. Zo kwam ik bij Studio EHBO terecht! Onwijs leerzaam en ik voel me een stuk zekerder.

De leerstof is goed door te lezen. Neem hier wel de tijd voor, dit red je niet even in één avond. De praktijk was ook een eye-opener, want even iets van papier lezen en dan in het echt doen is wel even iets anders.

Maar naast dat het serieus was, hebben we ook erg gezellig gehad en gelachen!  Aanrader!” 

Renate Sittrop

Leerkracht basisschool en moeder van een zoon (1 jaar)