Selecteer een pagina

#14 Ook slim als je kinderen al 13 jaar of ouder zijn

14 sep 2020

Ook als je al kinderen in de leeftijd van 13 jaar hebt of als je oma bent, is de cursus Kinder EHBO nog steeds van grote waarde. Dat bleek wel tijdens de afgelopen les. Ik kon deze moeders, waaronder mijn eigen moeder, veel informatie en vaardigheden meegeven. Ik kreeg er mooie reviews voor terug. Dank ladies, Willemieke Bouwer, Annemarie en ma voor jullie inzet, feedback en reviews. Dankbaar deel ik de review van Annemarie van Bentum.

´Gisteravond een hele leerzame kinder ehbo training gehad bij Paula. Ze had zeer goed rekening gehouden met de corona-regels. Zo hadden we allemaal een eigen pop om mee te oefenen en met z’n 3en goed de persoonlijke aandacht en ruimte om alle vragen te stellen. Thuis eerst een online training gehad en daarna bij Paula goed kunnen oefenen. Ik voel me nu al een stuk zekerder om te handelen op het moment dit nodig mocht zijn. Kortom een aanrader en stiekem toch ook wel een must voor iedereen!´

Studio EHBO Paula Terpstra smile

Hi, ik ben Paula

Ik ben gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK), ofwel Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders, en mensen die met kinderen werken, alles wat ze moeten weten over eerstehulpverlening aan baby’s en kinderen. 

Met mijn blogs wil ik nieuws en waardevolle kennis met je delen. Er is zoveel belangrijks waar we veel te weinig bij stil staan. Daar wil ik je bewust van maken. Betere kennis leidt tot meer zelfvertrouwen en betere hulp. Dit is wat ik iedere ouder en verzorger gun. Maar ook ieder kind.

meest recente berichten