voor (aanstaande) moeders, vaders, opa's, oma's en oppassers_iphone12progold_portrait

Anderhalve meter samenleving
We leven in een tijd waarin afstand houden nog steeds regel is. Daarom ben ik dankbaar dat ik mijn kennis rond eerstehulpverlening aan baby’s en kinderen ook online kan delen. Je kunt de kennis thuis opdoen, in je eigen vertrouwde omgeving, op het moment dat het jou uitkomt. Online leren kan heel gemakkelijk via je laptop, tablet en je mobiel. Echt super handig.

belangstelling kinder ehbo groeit

De belangstelling voor eerste hulp groeit. Helemaal als het gaat om eerstehulpverlening aan kinderen. Niet alleen ouders, maar ook aanstaande ouders en (oppas)oma’s en opa’s willen goed voorbereid zijn. Echter, met belangstelling alleen kom je er niet.

Nog te weinig vaders en moeders weten voldoende van EHBO. Met als gevolg dat ze hun kind in geval van nood niet goed kunnen helpen.

En dat terwijl de oplossing binnen handbereik ligt. Je hoeft geen langdurige EHBO cursus te volgen om je kind te kunnen helpen. Met een gerichte cursus Eerste Hulp Aan Baby’s en Kinderen leer jij binnen één dag hoe je moet handelen. En als je wilt kun je nu al beginnen.

Studio EHBO Eerste Hulp Aan Baby en Kinderen Paula Terpstra (1)

Deze toppers gingen je voor

“Een aanrader en stiekem toch ook wel een must voor iedereen” (Annemarie)

“Wat is er makkelijker dan online lessen volgen?” (Willemieke)

“Jarenlang heb ik een EHBO-cursus willen doen. Met de komst van onze zoon moest het dan echt gebeuren.” (Rob)

“Het online gedeelte was helder en duidelijk  uitgelegd. Het was een erg prettige cursus. Zeker een aanrader!” (Annet)

“Ik dacht ‘waar begin ik aan, met alle drukte’. Maar het viel me enorm mee.” (Bianca)

“Ik ben gestart met een thuisstudie die goed in elkaar zit. De teksten zijn prettig leesbaar en ook staan er voorbeelden in vanuit de praktijk.” (Dorien)

“Nu ik zelf een kleintje heb, is het toch wel fijn dat ik zelf de touwtjes in handen kan nemen en weet hoe te handelen in ‘noodgevallen’. (Renate)

Studeer wanneer het jou uitkomt

Je hoeft niet wekelijks fysiek aanwezig te zijn voor het volgen van een les. Ik heb een lesmethode ontwikkeld waarbij je lessen volgt van achter je computer, laptop, telefoon of tablet op het moment dat het jou uitkomt. Jij bent baas over je eigen tijd.

Tussendoor een les meepakken

De lessen worden in blokken aangeboden, waardoor je de lesstof stap voor stap eigen maakt. Heb je maar even? Dan kun je toch een les meepakken. Zodra je weer van start gaat, is voor jou nog precies duidelijk waar je bent gebleven.

Start vandaag nog!
Wacht niet langer. Als er iets is wat ik je mee wil geven dat is het dat je je kind kunt helpen als er zich onverhoopt een ongeluk(je) voordoet.

Oók in tijden van corona, waarin we het advies krijgen zoveel mogelijk thuis te blijven, wil ik dat je weet wat je moet doen.

Stop met uitstellen. Druk blijf je toch wel, helemaal als jong gezin. Ook zonder fysiek bezoek aan mijn studio kun jij vandaag nog starten. Via mijn online academie wil ik het voor iedereen makkelijk maken om deel te nemen. Of het nu gaat om afstand, tijd óf geld.

Daarom deel ik mijn kennis voor maar € 37 (incl. btw).

En je krijgt hier héél veel voor.

voor (aanstaande) moeders, vaders, opa's, oma's en oppassers_iphone12progold_portrait

de online cursus kinder ehbo

6 tot 8 uur online training met uitleg, video´s, werkbladen en opdrachten

Ervaringsverhalen uit de praktijk

Kennisquiz om je kennis te toetsen

Les van een gediplomeerd Instructeur volgens Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad

Een jaar lang 24/7 toegang tot alle lesmaterialen in de online academie

Start direct na je aanmelding

5 sterren waardering (de hoogste) van deelnemers die je voor gingen

waarom studio ehbo

I know the feeling

Omdat ik weet hoe machteloos je je kan voelen als je niet weet wat je moet doen als je kind iets is overkomen! En omdat ik je super graag wil helpen.

Leerzaam én leuk

Omdat ik weet dat goed en leuk les krijgen belangrijk is. De stof blijft goed hangen, de les is aantrekkelijk, je blijft goed bij de les en de tijd vliegt!

Erkend certificaat

Omdat ik gecertificeerd Instructeur Eerste Hulp volgens het Oranje Kruis en de NRR ben.

Baas over eigen tijd

Omdat ik een lesmethode heb ontwikkeld waarbij je lessen volgt van achter je laptop, telefoon of tablet op het tijdstip dat jou uitkomt! Je hoeft niet wekelijks naar de studio.

Happy customers

Omdat mijn cursisten enthousiast zijn. Ouders, grootouders, oppassers en verzorgers vanuit de kinderopvang gingen jou voor. Ik kreeg mooie reacties.

Ervaringsverhalen

Omdat ik je naast de leerstof ook verhalen uit de praktijk aanreik. Door deze verhalen kun je situaties en hulpverlening nog beter plaatsen.

Gediplomeerd instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad.

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97 

Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 1
Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 2
Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 3