Selecteer een pagina

#5 Het Oranje Kruis start examinering

8 mei 2020

Het begin is in zicht! Er kunnen weer examens voor het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen worden aangevraagd bij Het Oranje Kruis. Vanaf 15 juni 2020 zijn er weer examens mogelijk. De eindtermen blijven van kracht, maar de protocollen worden wel aangepast. Naar verwachting is hier uiterlijk 1 juni 2020 meer duidelijkheid over. Ik houd de updates goed in de gaten en houd je op de hoogte.

Studio EHBO Paula Terpstra smile

Hi, ik ben Paula

Ik ben gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK), ofwel Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders, en mensen die met kinderen werken, alles wat ze moeten weten over eerstehulpverlening aan baby’s en kinderen. 

Met mijn blogs wil ik nieuws en waardevolle kennis met je delen. Er is zoveel belangrijks waar we veel te weinig bij stil staan. Daar wil ik je bewust van maken. Betere kennis leidt tot meer zelfvertrouwen en betere hulp. Dit is wat ik iedere ouder en verzorger gun. Maar ook ieder kind.

meest recente berichten