Selecteer een pagina

#13 Cursussen Kinder EHBO van start

7 sep 2020

Eerste hulp aan je kind, weet jij hoe het moet? Kinder EHBO is een must voor iedere ouder en voor iedereen die met kinderen werkt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wees bedacht op die ene keer dat het niet goed gaat. Dan is er maar één ding dat je wilt. En dat is je kind goed en zo snel mogelijk helpen. Ik, Paula Terpstra, ben gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie en eigenaar van Studio EHBO. In oktober start ik met de cursussen Kinder EHBO Basis en Herhaling.

Tijdens de cursus leer je hoe je eerste hulp moeten verlenen aan baby’s en kinderen. Denk aan een bloeding, botbreuk, shock, tandletsel, brandwond, koortsstuip, kneuzing, verstikking, verstuiking, enzovoorts. Ook leer ik je reanimeren. Je staat stevig in je schoenen en je kunt je kind direct eerste hulp geven. De lessen zijn opgebouwd volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Per cursus kunnen maximaal drie deelnemers meedoen. Een kleine groep draagt bij aan een vertrouwde setting en zo krijgt iedereen de beste aandacht. Ook kan er goed rekening gehouden worden met de 1,5 meter regel.

Ben je met een groep van drie? Dan kun je ook contact opnemen voor een training op een datum en tijdstip naar keuze.

Studio EHBO Paula Terpstra smile

Hi, ik ben Paula

Ik ben gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK), ofwel Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders, en mensen die met kinderen werken, alles wat ze moeten weten over eerstehulpverlening aan baby’s en kinderen. 

Met mijn blogs wil ik nieuws en waardevolle kennis met je delen. Er is zoveel belangrijks waar we veel te weinig bij stil staan. Daar wil ik je bewust van maken. Betere kennis leidt tot meer zelfvertrouwen en betere hulp. Dit is wat ik iedere ouder en verzorger gun. Maar ook ieder kind.

meest recente berichten