Vlotte praktijkles

Tijd is kostbaar, voor iedereen. Door in kleine groepen les te geven, kunnen we de lesstof en vaardigheden efficiënt behandelen. En het is ook nog eens heel vertrouwd en persoonlijk.

voor ouders en verzorgers

Studio EHBO Paula Terpstra cursus Kinder EHBO Eerste Hulp Aan Kinderen EHAK

Kinder EHBO Online
Wil jij weten hoe je een kind kunt helpen na een ongeluk(je)? Maar wil je hier niet de deur voor uit? Kies dan voor het online programma Kinder EHBO.

Je kunt de kennis opdoen op het moment dat het jou uitkomt en waar jij maar wilt. Op de bank, in de trein, in het park, you name it. Online leren kan heel gemakkelijk via je laptop, tablet en je mobiel. Super handig!

Deelnemers van het online programma kunnen zich later alsnog opgeven voor de praktijktraining. Je kunt de online cursus namelijk upgraden naar praktijk tegen een gereduceerd tarief.

Kinder EHBO Basis
Wil je de skills extra goed in de vingers krijgen? Kom dan naar de studio om te trainen met professioneel oefenmateriaal. Als je in aanmerking wilt komen voor het EHAK certificaat, Eerste Hulp Aan Kinderen, van het Oranje Kruis, dan kun je je ook voor deze cursus opgeven. Als je laat zien over de benodigde skills te beschikken, vraag ik het EHAK certificaat voor je aan. Deze cursus bestaat uit een online programma en een praktijktraining.

Kinder EHBO Herhaling
Heb jij je Oranje Kruis Certificaat EHAK, Eerste Hulp aan Kinderen, al eens behaald? Dan is deze twee jaar geldig. Als je je kennis op peil wilt houden of je certificering wilt behouden, kun je je opgeven voor de herhalingscursus.

Als je het certificaat EHAK bij een andere opleider hebt behaald, dan kun je de herhaling ook bij mij volgen. Aan de hand van jouw certificaatnummer zorg ik voor een hercertificering bij het Oranje Kruis. Deelname aan deze training kan alleen als je een geldig certificaat van Het Oranje Kruis hebt.

cursussen 

Kies hier jouw cursus Eerste Hulp aan baby’s en kinderen.

Maximaal 3 cursisten per praktijkles. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus verschoven worden, daar ontvang je tijdig bericht over. Als de cursus doorgaat met minder deelnemers, duurt de les korter. Voor privélessen of het volgen van een cursus Kinder EHBO met een eigen samengestelde groep, kun je me mailen voor meer informatie.

Corona update en wat kan wel?
Door corona geef ik nu geen praktijklessen. Wil je weten wanneer ik weer van start ga? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ook nu kun je al starten. De online academie zit vol met lessen, trainingen, instructievideo’s, werkboeken en toetsen. Met de online cursus Kinder EHBO leer je alles wat je moet weten om eerste hulp aan baby’s en kinderen te geven. Na de cursus sta jij stevig in je schoenen en weet jij hoe je kind(eren) kunt helpen na een ongeluk(je). Wil je later alsnog een praktijkles volgen? Dan kun je je online cursus upgraden.

Deze ouders gingen je voor

Willemieke Bouwer
Moeder van drie kinderen (8, 11 en 13)

Wat is er makkelijker dan online EHBO lessen volgen? Paula heeft alles tot in de puntjes voorbereid, ze weet waar ze het over heeft, is secuur en ten allen tijde bereikbaar bij vragen.

Bianca van der Niet
Moeder van drie kinderen (10, 15 en 17)

Ik dacht ‘Oh jee, waar begin ik aan naast mijn drukke leven als moeder, parttimer en met mijn huishouden’. Maar het viel me allemaal enorm mee. Het is zeker erg leerzaam.

van a tot z

Ademhaling
AED
Afkoeling
Allergische reactie
Astma en benauwdheid
Beademing
Belangrijke punten eerste hulp
Berenklauw
Besmetting
Bevriezing
Bewusteloosheid
Bijen- en wespensteek
Bijt-, scheur- en krabwonden
Bloeding
Bloedneus
Borstcompressies
Borstletsel
Botbreuken
Braken
Brandwonden
Buikpijn
Buikstoten

Circulatiestilstand
Diarree
Doorslikken vreemd voorwerp
Eikenprocessierups
Elektriciteitsletsels
Epileptische aanval
Flauwte
Hersenletsel
Hersenvliesontsteking
Hitteberoerte
Hoesten
Hoofdpijn
Hoofdletsel
Hulpmiddelen
Infectie
Inhoud verbandtrommel
Insectensteken
Jeuk
Keelpijn
Kiespijn
Kindermishandeling
Kinderziekten

Kneuzing
Koorts en koortsstuipen
Kramp
Kwallensteek
Luchtwegbelemmering
Medicijnen
Misselijkheid
Onderkoeling
Ontwrichting
Oogletsel
Oorpijn
Overgevoeligheid
Oververhitting
Preventie en risico’s
Prioriteiten bij EHBO
Rautekgreep
Reanimatie kind
Reanimatie baby
Schaafwonden
Schedelhersenletsel
Shock
Slangenbeet

Snijwonden
Splinter
Spierscheur
Stabiele zijligging
Steekwonden
Steken en beten
Stikken
Suikerziekte
Tetanus
Tandletsel
Tekenbeet
Uitdroging
Verbandmiddelen
Verdrinking
Vergiftiging
Verslikking
Verstikking
Verstuiking
Voorwerp in neus of oor
Wegraking
Wervelletsel
Wonden
Ziekteklachten

Het Oranje kruis

Gedurende de praktijksessie worden jouw handelingen getoetst en is het mogelijk om in aanmerking te komen voor het certificaat Eerste Hulp bij Kinderen (EHAK) volgens Het Oranje Kruis. Dit certificaat is 2 jaar geldig. Als je dit certificaat geldig wilt houden, kun je een herhalingscursus volgen.

waarom studio ehbo

I know the feeling

Omdat ik weet hoe machteloos je je kan voelen als je niet weet wat je moet doen als je kind iets is overkomen! En omdat ik je super graag wil helpen.

Leerzaam én leuk

Omdat ik weet dat goed en leuk les krijgen belangrijk is. De stof blijft goed hangen, de les is aantrekkelijk, je blijft goed bij de les en de tijd vliegt!

Erkend certificaat

Omdat ik gecertificeerd Instructeur Eerste Hulp volgens het Oranje Kruis en de NRR ben. #Erkenning #Kwaliteit #IKK #Mogelijkevergoedingzorgverzekering

Basis en herhaling

Omdat ik naast basis- ook herhalingscursussen aanbied, zodat je ook voor de hercertificering bij mij terecht kunt.

Moderne studio

Omdat je les krijgt in een moderne studio met gratis parkeerplekken en je gebruik maakt van professionele oefenmaterialen. 

Kleine groepen

Omdat ik werk in groepen van maximaal drie deelnemers. Minder ruis, meer aandacht en vlot lesprogramma van 3 i.p.v. 4 uur.

Eigen reanimatiepoppen

Omdat ik voor iedere cursist een eigen reanimatiebaby en reanimatiekind beschikbaar heb. Bij EHBO staat veiligheid voorop, ook tijdens de les.

Covid-19 protocol

Omdat ik wil dat iedereen zich veilig voelt. Ik hanteer daarom het Covid 19 protocol met gedragsregels en voorzorgsmaatregelen voor iedereen.

Ervaringsverhalen

Omdat ik je naast de leerstof ook verhalen uit de praktijk aanreik. Door deze verhalen kun je situaties en hulpverlening nog beter plaatsen.

Baas over eigen tijd

Omdat ik een lesmethode heb ontwikkeld waarbij je lessen volgt van achter je laptop, telefoon of tablet op het tijdstip dat jou uitkomt! Je hoeft niet wekelijks naar de studio.

Happy customers

Omdat mijn cursisten enthousiast zijn. Ouders, grootouders, oppassers en verzorgers vanuit de kinderopvang gingen jou voor. Ik kreeg mooie reacties.

Stevig in je schoenen

Omdat ik wil dat je je zelfverzekerd voelt bij het verrichten van de handelingen en jou daarom ook een live praktijktraining aanbied, met stap voor stap instructies.

Gediplomeerd instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad.

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97 

Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 1
Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 2
Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 3