Selecteer een pagina

#9 Aangepaste richtlijnen Oranje Kruis bekend

4 jun 2020

Eerste hulp pandemie studio ehbo zonder logo

Vanaf 15 juni aanstaande start Het Oranje Kruis haar examinering weer. Hier zijn aangepaste richtlijnen voor nodig en deze zijn inmiddels bekend gemaakt. Omdat het geven van goede en veilige eerste hulp op dit moment anders gaat dan normaal, heeft Het Oranje Kruis ook het boekje ‘Eerste Hulp tijdens een pandemie’ uitgegeven. Hierin wordt duidelijk hoe je eerste hulp verleent binnen de 1,5 meter samenleving. De regels die opgesteld zijn, zijn bepalend voor het starten van de praktijklessen vanuit Studio EHBO. Hierover volgt binnenkort een update.

Ondanks de maatregelen kun jij al wel vast aan de bak! De online cursus Kinder EHBO staat geheel tot jouw beschikking en zit boordevol informatie. Je vindt er uitleg, video’s, werkbladen, opdrachten en sinds kort ook ervaringsverhalen uit de praktijk. Nu er nog geen praktijklessen gegeven worden heb ik tijdelijk een speciaal aanbod. Iedereen die nu de online cursus start, krijgt bij een toekomstige upgrade van online naar praktijk het volledige cursusbedrag van de online cursus als korting op de toekomstige praktijktraining.

Studio EHBO Paula Terpstra smile

Hi, ik ben Paula

Ik ben gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK), ofwel Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders, en mensen die met kinderen werken, alles wat ze moeten weten over eerstehulpverlening aan baby’s en kinderen. 

Met mijn blogs wil ik nieuws en waardevolle kennis met je delen. Er is zoveel belangrijks waar we veel te weinig bij stil staan. Daar wil ik je bewust van maken. Betere kennis leidt tot meer zelfvertrouwen en betere hulp. Dit is wat ik iedere ouder en verzorger gun. Maar ook ieder kind.

meest recente berichten