Selecteer een pagina

#17 Les op locatie, ook dat kan!

27 okt 2020

Kinderopvang Kinder EHBO Studio EHBO

Gisteren mocht ik lesgeven op het prachtige kinderdagverblijf ‘Bij Boer Dolf’ in Nijkerk. Ontzettend leuk om te doen.

Voor kinderopvangcentra geef ik ook cursussen op locatie. Wat ik nodig heb is een beamer of televisiescherm dat ik aan mijn laptop kan koppelen. Verder breng ik alle benodigde EHBO oefenmaterialen mee.

Het aantal deelnemers, de datum en het tijdstip stemmen we met elkaar af. Heb je belangstelling en of vragen? Neem dan contact met me op. Ik kijk uit naar je bericht.

Studio EHBO Paula Terpstra smile

Hi, ik ben Paula

Ik ben gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK), ofwel Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders, en mensen die met kinderen werken, alles wat ze moeten weten over eerstehulpverlening aan baby’s en kinderen. 

Met mijn blogs wil ik nieuws en waardevolle kennis met je delen. Er is zoveel belangrijks waar we veel te weinig bij stil staan. Daar wil ik je bewust van maken. Betere kennis leidt tot meer zelfvertrouwen en betere hulp. Dit is wat ik iedere ouder en verzorger gun. Maar ook ieder kind.

meest recente berichten